MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YAĞAN`DAN BAŞKAN EKİNCİYE İADEYİ ZİYARET

11.03.2020 15:40:00

Kısa bir  süre önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan İbrahim Yağan, iade-i ziyaretlerini sürdürüyor. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinciyi makamında ziyaret eden Yağan, eğitim için elbirliği ile çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.

Şube müdürleri ile birlikte belediye başkan makamında gerçekleşen ziyarette eğitim gündemi üzerinde  duruldu. Müdür olarak atandıktan sonra büyük bir teveccüh ile karşılaştığını dile getiren Yağan, bu kapsamda iade-i ziyarete bulunduklarını anlattı. Eğitim meselesinin tüm toplumun gündemi olduğunu aktaran Yağan, şüphesiz belediyenin eğitime ciddi katkısı olduğunu kaydetti.

Belediye Başkanı Salih Ekinci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ekinci, eğitim ile ilgili projelere açık olduklarını iletti. Tüm kurumlarla işbirliği ve istişarelerde bulunarak hizmet ettiklerinin altını çizen Ekinci, başlıca gündemlerinden birinin eğitim olduğunu vurguladı.