Seanslar

KARDEŞİM BENİM 2 FİLMİ VİRANŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ SİNEMA SALONUNDA (24/11/2017 – 21/12/2017)

24.11.2017 15:25:00
Seanslar

Yönetmen: Mert Baykal
Oyuncular: Murat Boz,  Burak Özçivit,  Ferdi Sancar,  Leyla Feray, Pınar Deniz
Tür: Komedi
Yapım Yılı: 2017
Vizyon Tarihi: 24 Kasım 2017

Senaryo: Zafer Külünk
Yapımcı Timur Savcı,  Cemal Okan
Yapım Ülkesi: Türkiye
Orijinal Dil: Türkçe

SİNEMA SALONU:Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Sinema Salonu (CİNEREAL SİNEMASI)

SEANSLAR: 12.00 - 14.15 - 16.30 - 18.45 – 21.00

Kardeşim Benim 2 Filminin Özeti

İki ünlü kardeş olan Hakan ve Ozan'ın arkadaşları Tato ölmüştür. İki gün sonra Hakan'ın düğünü vardır fakat arkadaşlarına son vazifelerini yerine getirmek için köye gitmişlerdir. Hakan, Rize’nin önde gelen çay tüccarlarından Muzaffer’in kızı olan Didem’le evlenecektir. Muzaffer, Hakan’ın ünlü bir şarkıcı olması yüzünden bu evliliğe tepkilidir. Bir yandan Didem’i sıkıştırırken diğer yandan da Hakan’ın ensesindedir. Cenaze de olsa bizimkiler için çarşı pazar yine karışır. Kendilerini Ege’den İç Anadolu’ya, yetmezmiş gibi sınır ötesine, sürprizlerle dolu yolculuk sonunda da Karadeniz’de bulurlar. Üstelik yanlarında abilerinden ve nişanlısından kaçan bir Leyla, öldü sandıkları Tato, zamansız bir aşk, yetişmeleri gereken bir düğün gibi dertlerle...