Seanslar

YOL AYRIMI FİLMİ VİRANŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ SİNEMA SALONUNDA ( 10 KASIM 2017 CUMA-23 KASIM 2017 ÇARŞAMBA )

17.11.2017 17:13:00
Seanslar

YönetmenYavuz Turgul
Oyuncular:

Şener ŞenÇiğdem OnatRutkay AzizNihal YalçınMert Fırat

Slogan: Her değişimin bir bedeli vardır
Tür: Drama
Yapım Yılı: 2017 (150 dk)
Vizyon Tarihi: 10 Kasım 2017 Cuma-23 Kasım 2017 Çarşamba

SenaryoYavuz Turgul
Yapımcı Firma: TMC Film
Yapım Ülkesi: Türkiye
Orijinal Dil: Türkçe

SİNEMA SALONU:Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Sinema Salonu (CİNEREAL SİNEMASI)

SEANSLAR:12.00 - 15.00 - 18.00- 20.45

Yol Ayrımı Filminin Özeti

Mazhar, hayatını babasından devraldığı tekstil imparatorluğunu büyütmeye adamıştır. Bunun için de agresif ve acımasız yöntemler izlemekten çekinmez. Fakat Mazhar'ın yaşadığı trafik kazası birçok şeyi değiştirir. Kaza Mazhar'ın hayata yeniden tutunmasını sağlar. Belki böylece geçmişten bugüne fark etmeden taşıdığı ağır yükten de kurtulabilecektir. Bu değişim tabii ki kolay olmayacaktır. Karşılaştığı yol ayrımında, ailesi önünde bir engel olarak beklemektedir. Mazhar Kozanlı, yaptığı tercihin bedelini ödemek ya da pes etmekle karşı karşıya kalacaktır. Çıktığı bu yolda yeni dostlar ve mekânlar bulacak, yolu Nur’un Gemisi ve tayfasıyla da kesişecektir.