Çağrı Merkezi 0(414) 511 30 81 -0(414) 511 30 82 -0(414) 511 30 84

Belediyemiz Bahar Temizliği Çalışmasına Devam Ediyor 15.5.2017 13:05:00

Viranşehir’de Belediyemiz tarafından ilçe genelinde gerçekleştirilen “Bahar Temizliği” çalışması tüm hızıyla devam ediyor..

Daha önce Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince şehir merkezi ve şehrin ücra köşelerinde başlatılan temizlik harekatı, son olarak Emiroğlu Şarkpınar Mahallesinde devam etti.

Yol kenarlarında biriken çöpler, uzayan otlar ve moloz birikintileri Temizlik İşleri ekiplerince toplanarak cadde ve sokaklar estetik görünüme kavuşturuldu.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, Bahar temizliği kapsamında mıntıka temizliği ile başlayan çalışmanın Emiroğlu ve Şarkpınar mahallesinde devam ettiğini belirterek, “ Yapılan çalışma sonucunda şehri görüntü kirliliğinden uzak tutup estetik hale getirilmeyi hedefliyoruz. Bu bağlamda peritodik olarak sıklıkla ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor ” diye konuştu.