Kent Rehberi

BAŞKAN EKİNCİ BAYRAM TATİLİNİ VATANDAŞLARLA GEÇİRDİ

Mesai ve tatil kavramı tanımayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci bayram tatilini ilçe halkını ziyaret ederek geçirdi.
Bayram öncesi esnaf ve alış veriş yapan vatandaşları ziyaret eden Başkan Ekinci, Ramazan bayramının 1’inci günü Viranşehir Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen resmi bayramlaşma törenine vatandaşlara bayramlaştı.
Başkan Ekinci, resmi bayramlaşma töreninden sonra İlçe Kaymakamı Ömer Dereci ile beraber Şehit Ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.
Başkan Ekinci daha sonra hastanelerde ve evlerinde yatan hasta ile hasta yakınlarını ziyaret edip, bayramlarını kutladı, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Daha sonra Kırsal Mahalle ziyaretlerine başlayan Başkan Ekinci, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Bayram tatili boyunca onlarca Kırsal Mahalleyi ziyaret eden Başkan Ekinci, hem vatandaşların bayramını tebrik etti, hem de sorunlarını dinleyip tek tek not aldı.
Seçim öncesi “ Belediyeyi Koltukta değil, Sahada yöneteceğiz” sözünü yineleyen Başkan Ekinci; “Ramazan Bayramı nedeniyle hem halkımızın bayramını kutladık, hem de vatandaşlarımızın sorun, istek ve taleplerini yerinde dinledik. Allahın izni ve halkımızın desteği ile var olan sorunların çözümü konusunda elimizden gelen gayret ve çabayı sarf edeceğiz” Dedi.
Başkan Ekinci’nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle sakinleri ise, Başkan Salih Ekinci’ye güvendiklerini ve inandıklarını belirterek, genç başkanın güzel ve kalıcı hizmetlere imza atanacağından şüphelerinin olmadığını kaydetti.
Başkan Ekinci’nin özlenen bir belediye başkanı profili çizmesi ilçe halkı tarafından takdirle karşılandı.