GAP İDARESİ`NDEN BELEDİYEMİZ PROJESİ`NE 675 BİN TL “ KENT İÇİ ULAŞIM ” DESTEĞİ

10.05.2018 16:18:00

Belediyemiz tarafından, kent içi ulaşımı rahatlatmak amacıyla hazırlanılan ve Şanlıurfa GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na sunulan 811.600 Bin TL maliyetindeki  “ Kent İçi Ulaşım Projesi ”ne GAP İdaresi 675 Bin TL Hibe desteği sağladı.

Sağlanılan 675 Bin TL hibe desteği ile Belediyemiz, İlçeye yeni ulaşım yolları kazandıracak.

Konu ile ilgili olarak Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, İlçeye yeni yollar kazandırmak amacıyla önemli bir proje hazırladıklarını, hazırlanılan projeye GAP İdaresi Başkanlığı tarafından 675 Bin TL Hibe desteği verildiğini söyledi.

Projeye destek sunan GAP İdaresi Başkanlığı’na teşekkür eden Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, “Yenişehir mahallemizde bulunan Devlet Hastanesine giden yola ilaveten yeni bir ek yol yapmak istiyoruz. Bu bağlamda yapılmasını planladığımız bu yol ile birlikte hastane yoluna 15 m2 genişliğinde 370 m2 uzunluğunda yeni bir yol kazandıracağız. Bu çalışma ile hastaneye kısa sürede ulaşım sağlanabilecek. Bunun için en kısa sürede verilen hibe desteğiyle ihalemizi gerçekleştireceğiz. Çalışmalara şimdiden başladık. İlçemiz halkına hayırlı ve uğurlu olsun  ” Dedi.