BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI NİHAT ÇİFTÇİ`DEN BELEDİYEMİZE ZİYARET

10.5.2018 14:14:00

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere ilçemize geldi.

İlçemize gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi, ziyaretler kapsamında Belediyemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Belediyemiz ziyaretinde Başkan Çiftçi’yi, Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, Başkan Yardımcılarımız Halaf Kete, Mahmut Şık, İbrahim Çoban ve Birim Müdürleri karşıladı.

Ziyarette ilçeye yapılan yeşil alan yatırımının startını vermek için geldiklerini ifade eden Başkan Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak Viranşehir’e özen gösterip büyük önem verdiklerini söyledi.

Bu bağlamda Viranşehir’e kazandırılan Kent Parkı’nın açılışını yapacaklarını ve Kent Parkı’nın 240 iş günü içerisinde tamamlanıp Viranşehir halkının hizmetine gireceğini ifade eden Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak Viranşehir halkına yeni yaşam alanları kazandırmak için çalışmaların bunlarla sınırlı olmadığını kaydetti.

Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit ise, nezaket ziyaretini gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür ederek ilçeye yapılan yatırımdan ötürü memnuniyet duyduklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi ile birlikte el ele verip İlçeye önemli hizmetler ve yatırımlar yapmak üzere mesai kavramadan çalıştıklarını belirten Çimşit, Yenişehir mahallesinde Tren yolu olarak bilinen alanda yapılacak olan Kent parkı’nın ilçeye rahat bir nefes aldıracağını kaydetti.

Yaklaşık 1 saat süren nezaket ziyaretinin ardından Başkan Çiftçi beraberindeki, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Aladdin Milli,AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit ve Başkan Yardımcılarımız ile birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından park temel atma törenine katılmak üzere Belediyemizden ayrıldı.