AKİL GENÇLER DERNEĞİNDEN KİTAP TOPLAMA KAMPANYAMIZA DESTEK

9.5.2018 16:14:00

Belediyemiz tarafından  “ Aydınlık bir gelecek için bir kitapta sizden olsun ” sloganı ile kısa bir süre önce başlatılan kitap toplama kampanyası’na Akil Gençler Derneği destek verdi.

Belediyemiz, İlçe Kaymakamlığı,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Kütüphane Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen kitap toplama kampanyamıza, Şanlıurfa Akil Gençler İl Yönetimi, Eyyübiye Akil Gençler Derneği ve Viranşehir Akil Gençler Derneği yaklaşık 100 kitap bağışında bulundu.

Kampanya’ya destek amaçlı Akil Gençler Derneği Belediyemizi ziyaret ederek, Kitapları İlçe Kaymakamı Belediyemiz Başkan Vekili Ömer Çimşit’e teslim etti.

Belediyemiz toplantı salonunda Akil Gençleri ağırlayan Başkan Vekilimiz Çimşit, kampanyaya karşı duyarlılık gösterip destek sunan Akil Gençler İl Yönetimi, Eyyübiye ilçe Başkanlığı ve Viranşehir İlçe Başkanlığı’na teşekkür etti.

Amacımız kampanya ile kitap okuma alışkanlığını arttırmaktır diyen Başkan Vekilimiz Çimşit, kampanyaya destek beklediklerini söyledi.