BELEDİYEMİZ TEMEL MALZEME ALIM İHALESİ TEKRAR YAPILDI

24.05.2017 08:46:00

Viranşehir’de Belediyemiz tarafından yapılan ve iptal edilen Temel Malzeme Alım ihalesi tekrar gerçekleştirildi.Daha önce yaklaşık maliyet üzerinde teklif verilmesi üzerine iptal edilen Temel Malzeme ( 20 Bin Ton Siyah Mıcır ve 10 Bin Ton beyaz mıcır ) ihalesi tekrar yapıldı.Belediyemiz toplantı salonunda Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Müslüm Demir ve Komisyon üyeleri huzurunda basına açık şekilde şeffaf şekilde gerçekleştirilen Temel Malzeme Alım ihalesine 3 firma katıldı.Saat 14:30’da düzenlenen ihalede isteklilerin vermiş oldukları teklifler komisyonca okunup incelendi. Alınan tekliflerin üzerine Komisyon isteklilerden ikinci teklifleri istemesi üzerine 1.oturum kapatıldı.Kamu ihale kanununa göre düzenlenen İhalede isteklilerin vermiş oldukları ikinci teklifte komisyon tarafından alınarak okundu. Okunan tekliflerin incelenip değerlendirilmesi üzerine ihale sona erdi.Yapılacak olan değerlendirmenin ardından en düşük fiyat avantajlı teklif olarak kabul edilerek sonucun isteklilere elektronik posta yoluyla bildirileceği ifade edildi.