UÇURTMALAR ENGEL TANIMADI

11.04.2018 15:50:00

Viranşehir Tevfik Fikret Kurtcan İlkokulu Özel sınıfının hazırladığı Uçurtma şenliği ve Çeşme açılışı yapıldı.

Şenlik ve çeşme açılışına Viranşehir  Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, Başkan Yardımız Arslan Çiftçi, okula maddi olarak destek veren hayırsever Münibe Kurtcan, daire amirleri öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Şehit Ahmet Oktay Günak Parkında düzenlenen uçurtma şenliğinde engelli öğrenciler gönüllerince eğlenirken bu sevince protokol da katıldı. Bir süre çocuklar ile birlikte uçurtma sevincine ortak olan Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan Yardımcımız Çimşit, onların uçurtma uçurtmalarına yardımcı oldu.

Başkan Vekilimiz Çimşit ve beraberindekiler  T. Fikret Kurtcan adına yapılan çeşmenin açılışını yaptı. Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit burada yaptığı açıklamada" Münibe hanımın Viranşehir eğitimine verdiği destek aşikardır. Gerek okullarımıza gerek farklı başka alanlarda Viranşehir'e yaptığı hizmetler takdire şayandır. Ben Münibe hanıma Viranşehir'e yaptığı hizmetlerden dolayı  Viranşehir halkı adına çok teşekkür ediyorum" dedi. Daha sonra Viranşehir Kaymakamı Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, Münibe Kurtcan'a yaptığı çeşmenin anısına kahve takımından oluşan bir hediye takdim etti.