BAŞKAN VEKİLİMİZ ÇİMŞİT`TEN VİRBEL ŞİRKETİ`NE ZİYARET

11.04.2018 13:23:00

Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, KHK ( Kanun Hükmünde Kararname ) taşeron yasası sonrası yeni kurulan Viranşehir Belediyemize bağlı VİRBEL Anonim Şirketi’ne ziyarette bulundu.

Belediye hizmet binası’nda yeni faaliyete geçen VİRBEL Anonim Şirketi’ne gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit’e, Belediye Başkan Yardımcımız Mahmut Şık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Çoban ve Park Bahçe Müdürü Mithat Kemal Alay eşlik etti.

Ziyarette şirketin çalışmaları hakkında VİRBEL Genel Müdürü Serdar Korkmaz’dan bilgi alan Başkan Vekilimiz Çimşit, yeni kurulan Şirketin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek şirket çalışanlarına başarı dileklerinde bulundu.

KHK taşeron yasası sonrası 297 taşeron işçinin kadroya geçiş sürecini tamamlayarak yeni kurulan VİRBEL Şirketine geçiş yaptığını ifade eden Çimşit, Yasal düzenleme gereği artık 297 işçinin VİRBEL bünyesinde çalışacağını kaydetti.

Bu süreç sonrası VİRBEL Şirketinin belediye çalışmalarına aktif bir şekilde katkı sunacağını sözlerine ekleyen Çimşit, Çalışmaların VİRBEL ile daha iyi bir noktaya ulaştırılacağını söyledi.

VİRBEL Anonim Şirketi Genel Müdürü Serdar Korkmaz ise, ziyaretten ötürü memnuniyet duyduğunu belirterek desteklerinden ötürü Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit’e teşekkür edip, VİRBEL Şirketin Viranşehir Belediyesi’ne farklı bir boyut kazandıracağını aktardı.