BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIMIZ KETE KIRSAL MAHALLELERDE YAPILAN ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

10.04.2018 16:20:00

Belediye Başkan Yardımcımız Halaf Kete, Kırsal Mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Kırsal Mahallelerde taziye evlerinin yapımı, stabilize yol ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Zümrüt, Eser ve İncirlikte yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan yardımcımız Halaf Kete, Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş’tan bilgi alarak, çalışmaların bir an önce bitirilmesi talimatını verdi.

Hizmet ayırımı yapmadan ilçenin 4 bir yanında çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Yardımcımız Kete, hedeflerinin başlatılan tüm çalışmaların bir an önce bitirilmesi olduğunu söyledi.

Zümrüt Mahallesinde bir bay , bir bayan olmak üzere iki taziye evi yapımının ve İncirlikte stabilize yol çalışmasının devam ettiğini ifade eden Kete, Eser Mahallesinde de stabilize ve kilitli parke taşı çalışmalarının bittiğini kaydetti.

Mahalle sakinleri ise, yıllardır hiç göremedikleri hizmetleri,  Belediyemiz ile gördüklerini belirterek, Viranşehir Belediyemize teşekkür ettiler.