BELEDİYEMİZDEN CAMİ VE TAZİYE EVLERİNE “ 180 TON DEMİR ” DESTEĞİ

10.04.2018 15:54:00

Viranşehir Belediyemiz, ilçenin merkez ve kırsal mahallelerinde bulunan Cami ve Taziye evlerine desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

“ Taziye evi hizmeti ” adı altında çalışmalarına aralıksız devam eden Belediyemiz, 2018 yılında Cami ve Taziye evlerinin malzeme ihtiyacını büyük ölçüde giderdi.

Halı, Sedir, Klima, Hazır Beton ve Ses Sistemi desteğinin yanı sıra Demir desteğinde de bulunan Viranşehir Belediyemiz, hizmet kalitesini arttırarak geçen yıl 80 Ton Demir desteğinde bulunurken, bu yıl 570 Bin TL maliyetinde 180 Ton Demir desteğinde bulundu.

Konu ile ilgili olarak Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, Halkın ibadethaneleri rahat bir ortamda kullanabilmelerini sağlamak ve taziye kültürünü yeniden canlandırmak anlamında önemli bir çalışma yürüttüklerini belirterek, geçen yıl olduğu gibi bu yılda Cami ve Taziye Evlerine önemli ölçüde destek verdiklerini söyledi.

Desteklerin 2018 yılında da devam edeceğini sözlerine ekleyen Çimşit, Belediyesinin  insan ve hizmet odaklı çalışma yürüttüğünü kaydetti.