BAŞKAN VEKİLİMİZ ÇİMŞİT`TEN , BELEDİYEMİZ HİZMETLERİ İLE İLGİLİ RÖPORTAJ

9.04.2018 17:13:00

Belediye Başkan Vekilimiz  Ömer Çimşit, Hürriyet Gazetesi ve TGRT Haber’e röportaj vererek yapılan hizmetler ilgili geniş çaplı açıklamalarda bulundu.

Hürriyet Gazetesi ve TGRT Haber muhabirlerine çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Vekilimiz Çimşit, “ Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. İnsan ve hizmet odaklı çalışmalarımız bunlarla sınırlı değil. Daha iyi hizmetler için yoğun mesai içerisindeyiz ” dedi.

Röportajda Sosyal Belediyecilik gereği önemli hizmetlere imza attıklarını ifade eden Çimşit, 113 yıllık Belediye tarihinde gerek alt yapı, gerek üst yapı, gerek yeşil alan ve gerekse de sosyal projelerle ilgili önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini kaydetti.

2017 yılında yapılan çalışmalarımız 2018 yılı ve ilerisi için teminattır diyen Çimşit, hizmet ağını geniş tutup kırsal ve merkez mahallelerde birçok yönde çalışma yürüttüklerini, bunlara bağlı olarak kısaca, 113 Km Asfalt,125 km Stabilize,200 bin m2 Kilitli Parke Taşı, Eğitime Destek, Cami ve Taziye Evlerine yardım, Sosyal Projeler ve yeni yeşil alanlar ile ilgili önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.