ŞEHİT AHMET OKTAY GÜNAK PARK BÜFESİ TEKRAR İHALEYE ÇIKARILDI

9.04.2018 16:29:00

Viranşehir Belediyemiz tarafından Şehit Ahmet Oktay Günak Park Büfesi tekrar ihaleye çıkarıldı.

Geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan ancak ihaleyi alan firmanın idari şartname gereğini yerine getirmediğinden dolayı iptal edilen Şehit Ahmet Oktay Günak park büfesi tekrar 3 yıllığına ihaleye çıkarıldı.

Belediye toplantı salonunda gerçekleşen Şehit Ahmet Oktay Günak Park Büfesi ihalesine Belediye Başkan Yardımcımız Mahmut Şık, Komisyon üyeleri ve 5 istekli firma katıldı.

Açık arttırma usulü olup basına açık şeffaf bir şekilde gerçekleşen ihalede isteklilerin vermiş olduğu teklifler komisyonca tek tek not edildi.

Yaklaşık yarım saat süren ihalede 5 isteklilerden dördünün ihaleden çekilmesi üzerine ihale yıllık 8 Bin 500 TL’ye son teklif veren Mürsel Daban isimli isteklide kaldı.

Yıllık 8 Bin 500 TL’ye teklif veren Mürsel Daban isimli isteklinin vermiş olduğu teklif komisyon tarafından yapılacak olan değerlendirme ve incelemenin ardından sonuçlanacak.