BELEDİYEMİZDEN PERSONELE “ HİZMET İÇİ EĞİTİM ” SEMİNERİ

6.4.2018 18:26:00

Belediyemiz  Birim Müdürleri ve personellere yönelik “ Hizmet içi Eğitim ” Semineri düzenledi.

Belediye hizmet binası meclis toplantı salonunda Salı günü başlayıp Cuma günü biten ve 4 günlük gerçekleşen “ Kamu İhale Kanunu ve EKAP Uygulamaları Eğitimi ile İnsan Tanıma Sanatı ve Etkili İletişim ” konulu seminere Birim Müdürleri ve personeller katıldı.

İlçe Kaymakamı Belediye Başkan vekili Ömer Çimşit’in talimatları doğrultusunda Kurum tarihinde ilk kez düzenlenen  “ Hizmet İçi Eğitim ” Seminerinde Eğitmen Murat Arapgirli ve Eğitmen Rahim Aladağ tarafından Birim müdürü ve personeller uygulamalı eğitim verildi.

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’ karşılanan ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünce organize edilen “ Hizmet İçi Eğitim ”  Seminerinde 3-4 Nisan günü 50 kişi,5-6 Nisan günü ise 60+60 toplamda 120 kişi katılım sağladı.

4 günlük gerçekleşen Eğitim sonrası Eğitimi başarı ile tamamlayan Birim Müdürü ve Personellere “ Katılım Sertifikası ” verildi.

Seminer sonrası Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan vekili Ömer Çimşit yaptığı açıklamada, kurum tarihinde ilk kez böylesi anlamlı ve önemli bir seminer düzenlendiğini belirterek, Seminerin oldukça verimli geçtiğini söyledi.

Özellikle Belediye’de yeni işe giren personellerin eğitime ilk defa katılmalarının son derece faydalı olduğu ifade eden Çimşit, Viranşehir Belediyesi olarak bu ve buna benzer seminerlerin ilerleyen zamanlarda tekrar düzenlemeyi düşündüklerini kaydetti.

Eğitimin düzenlenmesinde emeği geçen GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na ve Eğitmenlere teşekkür eden Çimşit, Seminerdeki amaçlarının Sürekli bir değişim ve gelişim sürecinde bulunan kentsel yaşam koşuları ile yüz yüze olan yerel yönetim personelinin etkili, çabuk ve yerinde hizmet üretebilmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Eğitime katılan Birim Müdürleri ve personeller ise, Seminerden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Eğitimin sağlanmasında emeği geçen başta İlçe Kaymakamı Belediye Başkan vekili Ömer Çimşit olmak üzere GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na ve Eğitmenlere teşekkür etti.