BELEDİYEMİZ TARAFINDAN 30 ADET KLİMA İHALESİ YAPILDI

13.03.2018 15:53:00

Belediyemiz 2017 yılında taziye evlerine verdiği klima desteğine 2018 yılı içinde de devam edecek.

Söz konusu klima alımı için ; Belediyemiz toplantı salonunda basına açık şeffaf bir şekilde ihale yapıldı . Söz konusu klima alım ihalesine 7 istekli firma katıldı. Yapılan ihale sonunda alınan teklifler komisyon tarafından değerlendirilecek. Merkez ve Kırsal Mahallelerde bulunan taziye evlerine alınacak 30 adet klima ihale sonunda alım yapıldıktan sonra dağıtılıp montajları yapılacak.

Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit" 2017 de olduğu gibi 2018 yılında da taziye evlerine klima desteğimiz sürecek. Yapılan ihale sonunda 30 adet klima ihtiyacı olan Merkez ve Kırsalda bulunan taziye evlerine verilecek" dedi.