VİRANŞEHİR BELEDİYEMİZ EĞİTİME DESTEKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

13.3.2018 11:09:00

Belediyemiz Eğitime destek çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da eğitime desteklerini sürdüren Viranşehir Belediyemiz, bu kapsamda İlçe merkezine bağlı Kucak mahalle okuluna çevre düzenlenmesi yaparak okulda kilitli parke döşeme işine start verdi.

Yapılacak olan kilitli parke çalışmasının ardından Okul sahası çamurdan arındırılacak.

Öğrencilerin okullarında hoşça vakit geçirebilmeleri amacıyla çevre düzlenmesi yaptıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcımız Halaf Kete, Belediye olarak Eğitime her zaman önem verdiklerini ve bu yönde Eğitime destek çalışmaları yürüttüklerini söyledi.

Kete ayrıca çevre düzenlenmesinin yanı sıra okul bahçesinde öğrencileri spor’a teşvik etmek amacıyla okulda sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapım işinin de tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “ Belediye olarak birçok okulumuzda fiziki düzenleme yaptık. Okullarımızın eksiğini giderip eğitime destek oluyoruz. Buna bağlı olarak Kucak mahalle okulumuzun bahçesinde kilitli parke çalışmasına start verdik. Yakında bitirilip hizmete sunacağız. Bu anlamda kırsal ve merkez mahalle okullarımızda Öğrencilerimizi spora teşvik etmek için sentetik çim yüzeyli futbol sahalarını yapıyoruz. Kucak mahalle okulumuzda da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yakında oda bitecek. Şimdiden mahallemize ve öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum ” diye konuştu.