BELEDİYEMİZ DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KAPSAMINDA ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE YÖNELİK HALFETİ GEZİSİ DÜZENLENDİ

10.3.2018 13:54:00

Belediyemiz tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında Şehit ve Gazi ailelerine Kültür gezisi düzenlendi.

Belediyemiz Özel Kalem ve Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğünce organize edilen geziye 25 Şehit ve Gazi yakını katıldı.Özel Kalem Müdürü Şebnem Altan’ın kafile başkanlığını yaptığı gezide, şehit ve gazi yakınları, Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde tekne turu yapıp, moral buldu.Gezi kapsamında şehit ve gazi yakınları, Halfeti’nin tarihi ve kültürel yerlerini gezdi, Türkiye’nin yüzen ilk el sanatları pazarında yenilen yemeğin ardından tekne gezisi turu yaptı.Gezinin ardından 8 Mart Dünya kadınlar günü anısına Şehit ve Gazi ailelerine içerisinde Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit’in kadınlar günü mesajının yer aldığı el yapımı takı kutusu hediye edildi .Şanlıurfa Şehit Alileler Derneği Viranşehir Temsilcisi Pınar Çuvanlıoğlu ve Viranşehir Şehit Aileler Derneği Başkanı Fethi Ekinci, Gezi için Viranşehir Belediyesine teşekkür ederken, Belediyemiz Başkan Vekili Ömer Çimşit, " Bu vatan uğruna canlarını hiçe sayan kardeşlerimize, onların geride bıraktıkları sevdiklerine, ailelerine destek olmak bizlerin görevidir. Bu kapsamda gazilerimizi ve şehit ailelerimizi Halfeti’ye gönderdik. Viranşehir Belediyesi olarak bizler için çok önemli olan ve vatanı, milleti, bayrağı için canını ortaya koyan gazilerimizi ve şehit ailelerimizin gönüllerine değmek istiyoruz. Şehit ve gazi ailelerimizin yüzlerini bir nebze de olsa güldürebilmek adına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz bu geziden dolayı büyük bir mutluluk içindeyiz" dedi.