BELEDİYEMİZDEN 1.GELENEKSEL BAHAR FUTBOL TURNUVASI

10.3.2018 12:04:00

Belediyemiz  tarafından Bahar etkinlikleri kapsamında kurumlar arası 1.Geleneksel halı saha futbol turnuvası düzenlenecek.

Belediye kurumların katılımıyla düzenleyeceği turnuvanın başvuruları 12-26 Mart tarihleri arasında Belediye Spor Kompleksine yapılacağı ve 45 gün sürecek turnuvanın 1Nisan’da başlayacağını duyurdu.

Turnuva ile ilgili kısa bir açıklama yapan İlçe Kaymakamı Viranşehir Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, Belediye tarafından ilk kez düzenlenecek olan turnuvadaki hedeflerinin kurumlar arası birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşmayı pekiştirmek olduğunu belirterek, dostluk, sportmenlik ve centilmenliğin gelişmesi anlamında güzel bir etkinlik olacağına inandığını söyledi.

Turnuvaya, Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay’ı Viranşehir temsilciliğinin de destek vereceğini ifade eden Başkan Vekili Çimşit, etkinliğin centilmence geçmesi dileğinde bulunarak, turnuvaya katılacak takımlara başarılar diledi.