BAŞKAN VEKİLİMİZ ÇİMŞİT`TEN MİLLİ BİRLİK VE KARDEŞLİK FEDERASYONU`NA ZİYARET

9.03.2018 15:44:00

Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan vekilimiz Ömer Çimşit,8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Milli birlik ve Kardeşlik Federasyonu İlçe Başkanlığı’na 8 Mart dünya Kadınlar günü ziyareti gerçekleştiren Başkan vekilimiz Ömer Çimşit’e İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren eşlik etti.

Federasyon ziyaretinde Dernek Başkanı Şehnaz Gezgin Başkan vekilimiz Ömer Çimşit’i ve Başsavcı Süren’i karşıladı. Ziyarette Kadınların gününü kutlayan Başkan vekilimiz Çimşit, Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Başkanı Şehnaz Gezgin ve yönetimine çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

Viranşehir’de kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta aktif rol almasını gerektiğini belirten Başkan vekilimiz Çimşit, Federasyon Başkanı Şehnaz Gezginin bir Kadın olup ilçede aktif bir şekilde görev yapmasını önemli bulduklarını kaydetti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Federasyon Başkanı Gezgin ise, desteklerinden ötürü Başkan vekilimiz Çimşit’e teşekkür etti.Ziyaretin sonunda Başkan vekilimiz Çimşit ve Başsavcı süren günün anlam önemine binaen Gezgin’e gül sepeti hediye etti.