BAŞKAN VEKİLİMİZ ÇİMŞİT'EN ŞANLIURFA ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNE ZİYARET

9.03.2018 15:11:00

Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Şanlıurfa Köy Korucular Derneğine ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretler kapsamında Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit beraberinde Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren ve Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi ile birlikte ilk olarak Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Dernek girişinde Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Vekilimiz Çimşit, dernek çalışmaları hakkında Başkan Yavuz’dan bilgi aldı. Dernek ziyaretinde Başkan Yavuz’a çalışmalarından ötürü tebrik eden Başkan vekilimiz Çimşit, şehit yakınlarının her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek, “ Vatan uğruna canlarını feda eden, huzur ve güvenle üzerinde yaşadığımız kutsal vatan topraklarını bize emanet eden şehitlerimizin yakınları için ne yapsak azdır. Bu vesileyle bir kez daha başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum’ dedi.

Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ise, ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan vekilimiz Çimşit ve beraberindekilere teşekkür ederek hayır dualarında bulundu.

Ziyaretlerine Başkan vekilimiz Çimşit, Şanlıurfa Köy Korucular Derneği ile devam etti. Yaklaşık 2 saat süren ziyaretlerin ardından Başkan vekilimiz Çimşit beraberindekilerle birlikte Dernekten ayrıldı.