BELEDİYEMİZ 2017 YILI FAALİYETLERİNİ DERGİ HALİNE GETİRİP HALKA SUNDU

9.03.2018 14:25:00

Belediyemiz Şeffaf Belediyecilik gereği 2017 yılı kayyum döneminde hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan faaliyetleri dergi haline getirerek halka dağıttı.

Her fırsatta Şeffaf Belediye olduklarını yenileyen ve halktan gizli saklı hiçbir çalışma yürütmediğini bir kez daha gösteren Viranşehir Belediyesi, Şeffaf Belediyeciliğe devam ederek 2017 yılı faaliyetlerini dergi haline getirip halka sundu.

45 sayfa olarak hazırlanan “ Viranşehir Belediyesi 2017 yılı faaliyetleri ” isimli Dergi Zabıta ekipleri tarafından Cumhuriyet meydanında halka dağıtımı gerçekleşti. Dergi hakkında kısa bir açıklama yapan İlçe Kaymakamı Belediye Başkan vekili Ömer Çimşit, Viranşehir Belediyesi olarak kayyum dönemi itibari ile ilçede önemli çalışmalar yürüttüklerini belirterek, çalışmaların halk tarafından bilinmesi için dergi hazırladıklarını ve halka dağıttıklarını kaydetti. Viranşehir Belediyesi olarak 45 sayfalık dergide Sosyal, Kültürel çalışma, Eğitim yardımları, Yeşil Alan çalışmaları, Cami ve taziye evi yardımları, Araç filosunun güçlenmesi, Yol çalışmaları ve önemli sosyal projelerin yer aldığını ifade eden Çimşit, Bu ve buna benzer çalışmaların devam edip 2018 yılında da hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.