BELEDİYEMİZDEN 8 MART KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

8.03.2018 13:58:00

Belediyemiz tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi.

Viranşehir Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen etkinliğe, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, Belediye Başkan yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi ve Belediye birimlerinde çalışan kadınlar katıldı. Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, programın açılışı konuşmasında tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Kadınların yılda bir defa değil, hergün hatırlanması gerektiğinin altını çizen Çimşit, Kadınların toplumdaki yerine ve yüklendikleri sorumluluğa dikkat çekti.Kadına şiddeti kınadığını belirten Çimşit, kadına şiddeti sadece kadınların değil, erkeklerinde bu konuda duyarlı olmaları ve kınamaları gerektiğini söyledi. Viranşehir Belediyesi olarak kadınlara her alanda destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkan Vekili Çimşit, kadınlara yönelik yapılacak projeleri imkanları dahilinde geri çevirmeyeceklerini kaydetti.

Başkan Vekili Çimşit, yaptığı konuşmanın ardından kadınlara karanfil dağıttı.