BAŞKAN YARDIMCINIZ SAYIN KETE TOKLU MALLESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

23.05.2017 11:39:00

Viranşehir Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Halaf Kete, İlçeye 20 km uzaklıkta bulunan Toklu mahallesine giderek bir takım incelemelerde bulundu.
Toklu mahallesine giden Başkan Yardımcımız Sayın Kete, Mahalle sakinlerinin isteği doğrultusunda Mahalle içerisinde ve Taziye evinin önünde kilitli parke taşı yapılması için alan incelemesi yaptı.
İlk etapta 1500 m2 alan üzerinde inşa edilen taziye evine kilitli parke taşı yapılacağını belirten Sayın Kete, “ Mahalle sakinlerimizin talibi doğrultusunda bizler bugün Belediyemiz Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş ve ekibimiz ile Toklu mahallesine geldik. İnşallah yaptığımız incelemeler sonucunda taziye evimizin önünde kilitli parke taşı çalışmasını başlatacağız. En kısa sürede ekibimiz buraya gelerek çalışmalarına başlayacak. Viranşehir Belediyesi olarak kapımız herkese açıktır. Her vatandaşa kapımız açıktır ve hizmet götürmek için yoğun mesai harcıyoruz ” diye konuştu.