Belediyemizden Büyükçavuşlu Mahallesine “Hizmet”

22.05.2017 23:02:00

Kayyum Belediyemizden Büyükçavuşlu Mahallesine “Hizmet”
Viranşehir’de uzun yıllar hizmet görmeyen ve yaklaşık 200 haneye sahip olan Büyükçavuşlu Mahallesi, Kayyum Belediyemiz ile hizmetle tanıştı.
Hizmet odaklı çalışmalarına başlayan Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Büyükçavuşlu Mahallesine stablize yol yapımı için çalışmalara start verdi.
İlk etapta mahalle için stablize yol çalışması yapılıp, ardından mahalle sakinlerinin isteği doğrultusunda parke taşı veya asfalt yapılarak mahalle estetik görünüme kavuşturulacak.
Stablize yol çalışmalarının yapıldığı alana giden Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcımız Halaf Kete ve Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.
Mahalleye 3 Bin m2 Stablize ardından 6 Bin m2 ise Kilitli parke taşı veya asfalt çalışması yapacaklarını belirten Belediye Başkan Yardımcımız Halaf Kete, Hizmetten mahrum kalmış mahalleyi kayyum belediyesi olarak hizmetle tanıştırdıklarını söyledi.
Viranşehir Kayyum Belediyesi olarak ayrım gayrım yapmadan herkese eşit mesafede hizmet götüreceklerini sözlerine ekleyen Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit ise, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti.
Hizmete kayyum belediyesi ile tanışmanın kendilerine mutluluk verdiğini dile getiren Büyükçavuşlu Mahalle Muhtarı Ahmet Ülüş ise, “Yıllarca eski belediyelerce hizmet almamıştık. Şimdi sağ olsun şimdi Kayyum belediyesi ile hizmetle tanıştık. Hizmetin getirilmesinde emeği geçen Milletvekili, Belediye Başkanı ve ekiplere hepsine çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun.” diye konuştu.