Şanlıurfa Valiliği himayesinde Ankara'da ilk kez düzenlenen " 1. Şanlıurfa tanıtım günleri " programına Viranşehir standı damgasını vurdu.

22.05.2017 22:56:00

18 Mayıs tarihinde başlayan Şanlıurfa tanıtım günleri programında Viranşehir standına çok sayıda üst düzey borakrat,yerli ve yabancı ziyaretçinin akınına uğradı.
Viranşehir Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit,Belediye Başkan Yardımcılarımız
Halaf Kete,Mahmut Şık ve Arslan Çiftçi kurulan standtan bir dakika bile ayrılmazken,gelen ziyaretçilerle yakından ilgilenerek ilçemizin tarihi ve kültürel zenginlikleri hakkında detaylı bilgiler verdi.
Viranşehir'i en iyi şekilde tanıtma adına yoğun mesai sarf eden Belediye heyetimiz,gelen misafirlerle halay çekerek ilçe insanının güler yüzünü benimsetmiş oluyor.

Coşkulu ve oldukça heyecanlı geçen tanıtım günlerinde Viranşehir rüzgarı eserken,kurulan stantda Yöresel ev yemekleri,Yöresel kıyafetler,Tarihi ve kültürel zenginlik yer alıyor.

Viranşehir Kaymakamlığı ve Belediyemiz koordinesinde kurulan Viranşehir Standına,Eski Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz,Eski Şanlıurfa Valisi Belediye Başkanı şimdiki Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç,
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek,Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi,Ünlü Gazeteci-Yazar Yavuz Donat,Şanlıurfa İlçe Kaymakamları,Belediye Başkanları,Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım,Siyasi Parti temsilcileri,Oda Başkanları,STK Temcilcileri ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.

18 Mayıs tarihinde başlayan Şanlıurfa tanıtım günleri programı 21 Mayıs Pazar günü sona erecek.