Çağrı Merkezi 0(414) 511 30 81 -0(414) 511 30 82 -0(414) 511 30 84

Belediyemiz Viranşehir`i Ankara`da Tanıttı 19.5.2017 22:04:00

Belediyemiz Viranşehir’i Ankara’da Tanıttı
Şanlıurfa Valiliği bünyesinde Ankara Şanlıurfalılar Derneği tarafından organize edilen 1.Şanlıurfa Tanıtım Günleri programı start aldı.
18-21 Mayıs tarihleri arasında Ankara Kültür Merkezinde gerçekleşecek olan Şanlıurfa tanıtım günleri programına Viranşehir’i temsilen Belediye heyetimiz tam kadro katılım sağladı.
Ankara'da ilk kez gerçekleşen etkinlikte Viranşehir standı yoğun ilgi görürken, Tarihi, görsel, Sanatsal ve çeşitli materyallerin yer aldığı program hafta sonuna kadar devam edecek.
Büyük titizlikle tanıtım programının hazırlanmasının ardından Açılış bugün saat 11.00’da gerçekleşti. Tanıtım programı hakkında kısa bilgi veren Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, Viranşehir’in tanıtımı için ne gerekiyorsa onu en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz diyerek, Bu tür organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
İlk kez düzenlenen etkinliğin gerek Şanlıurfa’nın gerekse de ilçenin tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Sayın Çimşit, “ Ankara’da gerçekleşen bu etkinlik ile İl ve İlçelerimizi başkentte tanıtmak, yeni fırsatlar oluşmasını sağlamak ve de Ankara’da yaşayan Viranşehirlilerin memleket özlemlerini bir nebze giderebilmeyi amaçlandı.. Ankara’ya yerleşmiş, yıllardır Viranşehir’e gelmemiş çok sayıda ailemiz var. En azından onların çocukları, bu kültürle tanışma fırsatı bulacaktır. Etkinliğimize yoğun katılım sağlanmasından dolayı son derece mutluyuz. Katkı ve destek sunan herkese teşekkür ediyoruz ” diye konuştu.
Açıklamanın ardından Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Viranşehir standına gelerek halay çekmesi dikkatlerden kaçmazken, Programa AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcılarımız Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, STK Temsilcileri, Parti Temsilcileri ve çok sayıda bürokrat katıldı.