Çağrı Merkezi 0(414) 511 30 81 -0(414) 511 30 82 -0(414) 511 30 84

VİRANŞEHİR KAYYUM BELEDİYEMİZ EĞİTİME KATKISINI SÜRDÜRÜYOR 17.5.2017 23:30:00

VİRANŞEHİR KAYYUM BELEDİYEMİZ EĞİTİME KATKISINI SÜRDÜRÜYOR

Viranşehir Kayyum Belediyemiz, Eğitime katkı ve desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

Eğitime ve eğitim gönüllülerine desteklerini sürdüren Belediyemiz,15 Okuldan toplam 254 Öğrenciyi 14 Bireysel ve takımsal spor müsabakalarında göstermiş oldukları başarılardan dolayı ödüllendirdi.

Belediyemiz Spor Kompleksinde düzenlenen ödül törenine Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, İlçe Spor Koordinatörü Süleyman Çelik, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, Okul müdürleri ve Öğrenciler katıldı.

Ödül töreni öncesinde öğrencilerin Türkiye, Bölge ve Şanlıurfa İl müsabakalarında almış oldukları dereceler protokol heyetine okundu. Ardından Öğrencilere Protokol ve Okul müdürleri tarafından ödülleri verildi.

Ödül töreninde açıklama yapan Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, Öğrencilerin göstermiş oldukları başarılar göğsümüzü kabartmıştır diyerek, “ 2015-2016 yılı içerisinde 254 Öğrencimiz Viranşehir’i gerek Türkiye, Bölge, İl ve bazında en iyi şekilde temsil ederek göğsümüzü kabartmıştır. Onlarla gurur duyuyoruz. Bu organizasyonun düzenlenip başarıların elde edilmesinde emeği geçen Aile, Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ediyor hepsini tebrik ediyorum ” diye konuştu.

Viranşehir’de Eğitim gören öğrencilerin müthiş bir spor yeteneğinin olduğu konusunda her zaman bir söylemin olduğunu vurgu yapan Sayın Çimşit, “ Bizler bugün bu söylemin gerçek olduğunu hep birlikte görmüş olduk. İnşallah bundan sonraki süreçte sizlere Viranşehir Belediyesi olarak destek olmaya devam edeceğiz. Sizlerde Ailenizinde desteği ile güzel başarılar elde ederek İlçemizin gururu olmaya devam edeceksiniz. En büyük temennimiz budur ” şeklinde konuştu.

“ Viranşehir’e Spor Lisesi geliyor ”

Öte yandan İlçe halkına bir müjde veren Sayın Çimşit, “ Öğrencilerimizin bu başarısını gördükçe bizlerde İlçeye bir Spor Lisesi kazandırmayı düşünüyoruz. Bu yönde bir çalışmamız var. İnşallah bu kararlı çalışmalarla Spor Lisemizi ilçemize kazandırmış oluruz ”

Açıklamanın ardından öğrencileri tek tek tebrik eden Sayın Çimşit, Protokol üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.