Belediye Heyetimiz RAM`ın Engelliler Haftası Etkinliği `ne katıldı 15.5.2017 21:41:00

Viranşehir Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi, Viranşehir RAM ( Rehberlik Araştırma Merkezi ) tarafından Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliğe katıldı.

Belediyemiz Spor Kompleksinde Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen Etkinliğe Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi’ye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan Ateş, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Spor Kompleksi Müdürü Suar Uzun, Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü İbrahim Çoban, RAM Müdürü Halit Elbi, Engelli Çocuklar, Aileleri ve Öğretmenleri eşlik etti.

Etkinlik 1 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Belediyemizin ev sahipliğindeki etkinlikte Engelli çocuklar gönüllerince eğlendi.

Yumurta Taşıma, Çuval Yarışı, Balon Patlatma, Şiir, Şarkı yarışı ve Yöresel halk oyunlarının oynandığı etkinlikte kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, Engelli vatandaşların sadece engelliler haftasında değil her daim hatırlanması gerektiğine vurgu yaparak, “Engelliler toplumun bir aynasıdır. Değişmez bir parçasıdır. Bu vesile ile engelli kardeşlerimizin yanında olalım. Onları her zaman sevelim sevindirelim. Çünkü onlar bizlere Allah tarafından bir armağandır. Bundan dolayı bugün düzenlenen etkinlik onlar için çok şey ifade ediyor. Bizlerde bu etkinliğe katılarak onların sevincine ortak olduk. Umarım bu tür etkinlikler devam eder. Şimdiden etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ” diye konuştu.

Yaklaşık 3 saat süren etkinliğe katkıda bulunanlara Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş tarafından Teşekkür plaketi, etkinlikteki yarışmalarda dereceye giren Öğrencilere ise Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi ve Ram Müdürü Halit Elbi tarafından da Ödüller verildi.