VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN “ÇÖP TAKSİ ” ALIM İHALESİ

13.2.2018 16:24:00

Viranşehir Belediyesi, ilçe merkezi ve ilçenin dar sokaklarında temizlik çalışmalarının daha hızlı ve pratik bir şekilde yürütülmesi için Çöp Taksi uygulamasını hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Belediye Başkan Vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit’in girişimiyle hayata geçirilmesi planlanan Çöp taksi uygulaması için belediye toplantı salonunda “ Çöp taksi alım ihalesi ” gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen ihaleye 2 istekli firma katıldı. İhaleye isteklilerin vermiş olduğu kapalı teklif zarfları komisyon tarafından açılarak okundu. Tekliflerin okunmasının ardından açık oturum kapatıldı. Komisyon tarafından yapılacak olan değerlendirmenin ardından sonuç isteklilere elektronik posta yoluyla iletilecek.

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkan Vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit yaptığı açıklamada; Belediye temizlik işleri müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan çöp taksi uygulaması ile ilçe merkezinde gün boyu biriken çöpler toplanacağını kaydetti.

Viranşehir halkına yakışır, sağlıklı ve yaşanabilir çevre koşullarının sağlanması amacıyla halkın memnuniyeti ve istekleri göz önünde bulundurularak çöp taksi uygulamasını hayata geçirmek için 1 adet Çöp taksi alım ihalesini gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen Çimşit, İhalenin hayırlara vesile olmasını temenni ederek uygulama ile önemli bir hizmete imza atmış olacaklarını söyledi.

Çimşit, Çöp Taksi’nin gün içerisinde " 0 552 106 63 63 " numaralı Belediye WhatsApp hattına gelen talepler doğrultusunda biriken çöpleri toplayacağını aktardı.