TOKLU MAHALLESİNDE KİLİTLİ PARKE TAŞI ÇALIŞMASINA START VERİLDİ

12.2.2018 13:39:00

“ Valilik desteği ile çalışmalar başladı ”

Viranşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşım sorununu gidermek amacıyla kilitli parke döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Halkın daha rahat ulaşım sağlayabilmesi için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Viranşehir Belediyesi, kısa bir süre önce Şanlıurfa Valiliği YİKOB (Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı )  tarafından 4 Kırsal mahalleye 20 bin m² kilitli parke döşenmesi için destek almıştı. Alınan destek ile 4 Kırsal mahalleye yönelik çalışmaların ilkine Toklu mahallesinde start verildi.

Toklu mahallesinde start verilen 7 bin m² kilitli parke çalışması ile mahalle sakinlerinin ulaşım sorunu ortadan kaldırılması hedefleniyor.

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkan vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit yaptığı açıklamada; Valilik YİKOB’un ilçeye desteklerinin devam ettiğini belirterek, “  Aldığımız destek ile birlikte 4 Kırsal mahallemize toplam 20 bin m² kilitli parke çalışması yapacağız. Çalışma kapsamında Toklu mahallesinde kilitli parkeye start verdik. Desteklerinden ötürü başta Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba olmak üzere Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’e, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek’e, Valilik YİKOB’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Amacımız halkımızın yaşadığı ulaşım sıkıntısını gidermek ve yol sorunlarını ortadan kaldırmaktır ” diye konuştu.