BAŞKAN VEKİLİ ÇİMŞİT, “ ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR ”

7.02.2018 11:33:00

Viranşehir Belediyesi, Vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek ve ulaşım sorununu çözmek amacıyla merkez ile kırsal mahallelere yönelik kilitli parke döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İlçe sakinlerinin özlemle beklediği belediye hizmetlerine kavuşması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Viranşehir Belediyesi, vatandaşların yüzünü güldürdü.

Viranşehir Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, “ Amacımız halkımızın memnuniyetini sağlamaktır. Bu amaçla geçen yıl olduğu gibi bu yılda çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz ” diye konuştu.

“ Çiftçiler mahallesinde inceleme ”

Plan ve program dahilinde yürütülen çalışmaların bir diğer durağı ise Çiftçiler Mahallesi oldu. Belediye Başkan Vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit ve Başkan Yardımcıları mahalleye giderek mahallede devam eden 6 Bin m² çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürlüğü’nden bilgi alan Çimşit,“ Çiftçiler kırsal mahallemizde devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Sağ olsun ekiplerimiz çalışmalarını titizlikle yürütüyor. İnşallah yapılacak olan kilitli parke döşeme çalışması ile Çiftçiler mahallemizin ulaşım ve yol sorunu son bulacaktır. Bu vesile ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Programımız Eyyüpnebi, Yeşilalıç, Karatepe ve Kucak mahalleleriyle devam edecektir ” şeklinde konuştu.