5 ADET ÇİM BİÇME MAKİNASI ALINDI 15.5.2017 13:00:00

5 ADET ÇİM BİÇME MAKİNASI ALINDI

Viranşehir’de Kayyum Belediyemiz bahar ayının gelmesi birlikte Park ve Bahçelerin temizliği için 5 Adet Çim Biçme Makinası aldı.

3 Adet Yer,2 Adette Sırt Makinası olmak üzere toplamda 5 Adet Çim biçme Makinası alan Belediyemiz, Parkları daha temiz hale getirmek için çalışmalara start verdi.

Park Bahçe Müdürlüğümüz tarafından doğrudan temin edilerek alınan 5 Adet Çim Biçme Makinası görücüye çıkarıldı. Viranşehir’in çehresini değiştiren ve ilçenin nefes alma alanları olan parkları yaz aylarına hazırlayan Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz, dört bir koldan yeni alınan araçları sahaya sürmeyi planlıyor.Tüm parkların çimleri biçildikten sonra gençlik merkezleri, camiler, anaokulları gibi ilçe sınırları içerisinde yer alan tüm tesis ve yapıların yeşil alanlarının bakımı da yapılacak.

“Yapmak kadar korumak da önemli”

İlçemizde bulunan tüm yeşil alanlarının hızla bir şekilde revize edileceğini aktaran Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mahmut Şık, yapmak kadar korumaya da önem verilmesi gerektiğinin altını çizdi.Bu bağlamda “Bir şehirde park ve yeşil alanlar yoksa oranın değeri olmaz. Değeri olmayan yerde ise değişim olmaz.” diyen Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Çimşit ise, Viranşehir’e nefes aldıracak mekanların sayısının daha da ilerleyen zamanlarda artacağını kaydetti.