Belediye Heyetimiz Viranşehir Derneği Kermes Açılışına katıldı

15.5.2017 12:33:00

Viranşehir Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit ve Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Arslan Çiftçi, Viranşehir Derneği’nin Fakir Öğrenciler yararına düzenlediği kermes açılışına katıldı.

İlçemize bağlı Antin Parkı’nda düzenlenen kermesin açılışına katılan Belediye Başkanvekilimiz Sayın Çimşit ve Yardımcımız Sayın Çiftçi’ye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş, STK Temsilcileri ve dernek üyeleri eşlik etti.

Dualar eşliğinde açılışı yapılan kermesi gezen Sayın Çimşit ve Sayın Çiftçi, Standlarda sergilenen birbirinden lezzetli yöresel ev yemeklerini tadarak Hediyelik eşya çeşitlerini ise yerinde inceledi.

Kermeste ayrıca renkli görüntülere sahne olan ve Yayık ayranı yapımında kullanılan kuzu postunu bir süre sallayan Sayın Çimşit ve Sayın Çiftçi, ardından El Değirmeninde mercimek öğüterek Buğday dövme alanında ise bir süre buğday dövdü.

Oldukça renkli geçen açılışta kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek hayırlara vesile olmasını diledi.

Eğitime katkı sunma amaçlı düzenlenen kermeste elde edilecek gelirin Fakir Öğrenciler yararına kullanılmasının çok manidar olduğunu vurgu yapan Sayın Çimşit, Viranşehir Derneği Yönetimine ve ekibine başarı dileklerinde bulundu.

Yaklaşık 1 saat süren açılışın ardından Sayın Çimşit ve Sayın Çiftçi, farklı programlara katılmak üzere alandan ayrıldı.