Çağrı Merkezi 0(414) 511 30 81 -0(414) 511 30 82

Parklarımız Yenilenmeye başladı 15.5.2017 12:31:00

Viranşehir’de Kayyum Belediyemiz, Baharın gelmesi ile birlikte ilçede bulunan 54 Park’ta yenileme çalışmalarına start verdi.

Park yenileme ve güzelleştirme çalışmaları kapsamında Belediyemiz Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri , ilk olarak Belediyemizin sorumluluk alanı içerisinde yer alan Postacı Parkı’na 8 Adet Oturma Bankı 2 Adet ise Piknik Masası getirerek halkın kullanımına sundu.

Yenileme ve güzelleştirme çalışmalarının aralıksız süreceğini belirten Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mahmut Şık, çalışmaların bunlarla sınırlı olmayacağını ifade ederek, Halkın daha sağlıklı ortamda vakit geçirebilmeleri için yenileme ve güzelleştirme yapılarak Parklarda eskimiş, kırılmış veya kullanılmayan malzemeleri değiştirerek parkları modern hale getireceklerini söyledi.