Çağrı Merkezi 0(414) 511 30 81 -0(414) 511 30 82

Belediye Heyetimiz Kucak İlk ve Ortaokulu`nun Fuar, Kütüphane ve Kermes açılışına katıldı 15.5.2017 12:29:00

Viranşehir Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, Eşi Esra Çimşit ve Belediye Başkan Yardımcımız Mahmut Şık ile birlikte, Kucak İlk-Ortaöğretim Okulu’nun hazırlamış olduğu Bilim Fuarı, Okul Kütüphanesi ve Kermes açılışına katıldı.

Kırsal Mahalle Okul Öğrencileri ’nin büyük emek ve titizlikle hazırlamış oldukları 23 farklı proje programa katılan heyetin beğenisine sunuldu. Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Çimşit, Bilim Fuar’ın açılışını yaparak fuarda hazırlanan projeleri tek tek inceledi.

Projeler hakkında öğrencilerden bilgi alan Sayın Çimşit, Projelerin hazırlanması ile öğrencilerin bilgi, beceri ve tecrübelerinin arttığını söyledi.

Bu tür çalışmaların Kırsal Mahalle Okulları için büyük önem taşıdığını vurgulayan Sayın Çimşit, Bilim Fuarı ve benzeri etkinliklerin bilimsel düşünme yeteneği, özgüven ve metodoloji eğitiminin yanında öğrenci ve velilerin okula ilgisini artırması yönüyle de önem arz ettiğini söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Fuar açılışının ardından Okul Kütüphane açılışını gerçekleştiren Sayın Çimşit, Kütüphaneyi gezerek incelemelerde bulundu. Daha sonra Okul yararına hazırlanan Kermese katılan Sayın Çimşit, Kermese katkıda bulunarak hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Yaklaşık 2 saat süren Bilim Fuarı, Kütüphane ve Kermes Açılışının ardından Sayın Çimşit ve Başkan Yardımcımız Mahmut Şık, beraberindekilerle birlikte alandan ayrıldı.