Çağrı Merkezi 0(414) 511 30 81 -0(414) 511 30 82

Belediyemiz Ödüllü Resim yarışmasına bilgilendirme eğitimi İle start verildi 15.5.2017 12:24:00

Belediyemiz Ödüllü Resim yarışmasına bilgilendirme eğitimi İle start verildi

Viranşehir’de Belediyemiz tarafından “ Temiz Çevre, Temiz Viranşehir ” Projesi kapsamında İlçedeki İlkokul Öğrencileri için düzenlenen Ödüllü Resim yarışması bilgilendirme eğitimi ile start aldı.

Mustafa Kemal,15 Temmuz İlkokul ve Ortaokul Konferans salonlarına verilen bilgilendirme eğitimine Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürü Mithat Kemal Alay, Temizlik Personel Sorumlusu Kemal Ardin ve Temizlik Şirketi ekibi katıldı.
Konferans Salonlarında Öğrencilere sinevizyon eşliğinde Çevre, Hava, Su, Toprak Gürültü kirliliği ’nin doğaya vermiş olduğu zararlar anlatıldı.

Yaklaşık 15 gün sürecek eğitimin ardından İlkokul Öğrencileri temiz bir ilçe için resim çizerek Ödüllü yarışmaya katılmış olacak.

13 Mayıs – 22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen ve toplamda 25 Okulun katılacağı Ödüllü Resim yarışması sonucu dereceye giren ilk 10 öğrenciye Tablet Bilgisayar, diğer öğrencilere ise çeşitli hediyeler verilecek.