BAŞKAN YARDIMCISI HALAF KETE HAYVAN PAZARI ESNAFINA ZİYARETTE BULUNDU

9.01.2018 13:00:00

Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Halaf Kete, Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş ile birlikte  Viranşehir ilçesinde bulunan Hayvan Pazarını gezerek mevcut eksikliklerin tespiti ve giderilmesi amacıyla incelemelerde bulundu.

Başkan Yardımcısı Kete, Hayvan pazarında bulunan vatandaşların dilek ve şikayetlerini dinleyerek, onlarla sohbet ettikten sonra, hayvan pazarında özellikle  kış aylarında yağmurların yağmasıyla pazarın adeta çamur deryasına dönüştüğünü vurgulayan hayvan pazarı esnafının sorunlarını dinledi. Büyükşehir Belediyesinin Viranşehir ilçemize hiç bir hizmeti olmadı yapılan hizmetler göz önünde caddelere dökülen beyaz mucurlar yağmurların yağmasıyla berbat bir şekilde eve gidip gelmelerimizde sıkıntı yaşıyoruz. Sizden isteğimiz caddelerimizi ve hayvan pazarının iç kısmını yapıp bizi bu çamurdan kurtarmanızı istiyoruz dediler. Başkan Yardımcısı Kete, Fen işleri Müdürlüğüne talimat vererek bir an evvel halkın sorunlarının giderilmesi için tüm imkanların kullanılmasını söyledi. Hayvan satıcılarının dinlenip çay içtikleri yerde incelemelerde bulunan Başkan Yardımcısı Kete, çay ocağı kulübesinin eski oluşu ve yağan yağmurun damlaması nedeniyle kulubenin  kullanılmaz halde olduğunu gördükten sonra, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından inşasının yapılacağını belirtti.Başkan Yardımcısı Halaf Kete hayvan pazarındaki halkımızın dualarını alarak oradan ayrıldı.