İLÇE MERKEZİNDE KİLİTLİ PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

8.01.2018 17:44:00

Viranşehir Belediyesi hizmet odaklı çalışmalarını sürdürerek ilçeyi adeta yeni baştan yaratıyor.

Son olarak ilçe merkezinde 5,Kırsal mahallelerde ise 4 büyük mahallede Kilitli Parke Taşı çalışmalarını bitiren, Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmaların devamında  Emiroğlu mahallesinde bulunan 1210. sokak’ta kilitli parke taşı döşeme işine start verdi.

Bir yandan Kırsal mahallelerde Kilitli Parke, Asfalt yol ve Stabilize’ye devam eden Viranşehir Belediyesi, şehir merkezinde ise Kilitli parkeye tam hız devam ediyor.

Bugün itibari ile Emiroğlu Mahallesi 1210 Sokak’ta başlatılan kilitli parke taşı çalışması ile ara sokaktaki yol bitirilip halkın hizmetine sunulacaktır.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Halaf Kete,“ Plan ve program dahilinde çalıştıklarını çalışmaların şehir merkezi ve kırsal mahallelerde tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti.

Yapılan çalışmalar ile birlikte ilçeyi adeta yeni baştan yaratmaya çalıştıklarını sözlerine ekleyen Kete,, “  Çalışmalarımız kapsamında gerek kırsal, gerekse de şehir merkezinde hizmetlerimiz devam ediyor.Bir yandan Asfalt, bir yanda Stabilize bir yandan da Kilitli parke çalışmalarımız var. Hedeflediğimiz gibi ilçe halkına yakışır hizmet yapmak istiyoruz. Bu amaçla gece gündüz mesai yaparak hizmette istenilen seviyeye gelmek istiyoruz ” diye konuştu.