GENÇLERE HİZMET GELECEĞE HİZMETTİR

6.12.2017 16:24:00

Viranşehir Belediyesi tarafından açılan kurslarda yüzlerce öğrenci eğitim görüyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden belediye, açtığı kurslarda vatandaşlar yabancı dilden sportif faaliyetlere, mesleki kurslardan kültürel ve sanatsal beceriler elde ediyor.

Belediye Kültür Hizmetleri Müdürü İbrahim Çoban, belediye bünyesinde şuana kadar 13 kurs açtıklarını söyledi. Talepler oldukça kurs açmaya devam edeceklerini ifade eden Çoban, sosyal ve kültürel gelişimin eğitim olacağına dikkat çekti, Çoban;" Viranşehir Kültür ve Sanat Merkezi olarak halkımıza her dalda kurs vermeye çalışıyoruz. Burada halkımız hem eğleniyor,hem öğreniyor hem de meslek sahibi oluyor, Belediyemiz bir yandan halkın alt yapı, üst yapı ve belediye hizmetleri sorunlarına çözüm üretirken, bir yandan da sosyal ve kültürel anlamda büyük bir açığı kapatıyor. Belediye Başkan Vekilimiz sayın Ömer Çimşit açtığımız kurslar ve yaptığımız faaliyetlerde desteğini bizden esirgemiyor."ifadelerini kullandı.

KULTUR MERKEZI KURSLARI

SPOR KOMPLEKSI KURSLARI