VİRANŞEHİRDE “ PES ” DEDİRTEN HIRSIZLIK

4.12.2017 15:57:00

Viranşehir’de son günlerde artan hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi.  Son yaşanan hırsızlık olayı ise “Pes” dedirten cinsten.

Hırsızlık olaylarında sınır tanımayan Hırsızlar, Viranşehir Belediyesi’ne ait çöp konteynerlerini çalarak kayıplara karıştı.

Olay ilçenin Bahçelievler mahallesinde meydana geldi. Gece geç saatlerinde mahalleye dadanan hırsızlar kamu malına ait olan çöp konteynerlerini çalarak mahalle sakinlerinin mağduriyetine sebep oldu. Olay karşısında şaşkına dönen mahalle sakinleri, durumu yetkililere bildirerek hırsızlık olayına karşı önlem alınmasını istedi.

Olay ile ilgili olarak Viranşehir Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne resmi olarak başvuruda bulunarak hırsız veya hırsızların yakalanması için harekete geçti. Yapılan başvuru sonrası hırsızlık olayının yaşandığı mahallede polis ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızların eşkallerinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Olay ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.