VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

3.12.2017 15:38:00

Viranşehir Belediye Başkan vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık ve Arslan Çiftçi, 3 Aralık Dünya Engelliler günü olması münasebetiyle ortak bir mesaj yayımladı.

Ortak yayınlanan mesajda ;  “ Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, önlerindeki tüm engelleri kaldırmak, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur. Toplumu oluşturan tüm bireyler eşit hak ve özgürlüklere sahiptir. Engelli vatandaşlarımızın yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba gösterilmesi, gerek birey olarak gerekse Devlet ve toplum olarak temel sorumluluğumuzdur. Engelli bireylerimize toplum olarak daha çok sahip çıktığımız güzel günleri görmek dileğiyle tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, yaşam mutluluklarının arttığı, engellerinin ortadan kalktığı sağlıklı günler diliyoruz ” ifadeleri kullanıldı.