VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN “ MEVLİD-İ NEBİ ” HAFTASI ETKİNLİĞİ

1.12.2017 16:55:00

Viranşehir Belediyesi “ Mevlid-i Nebi ” haftası nedeniyle etkinlik düzenledi.

Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından,  Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Kadın ve Aile Destek merkezinde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit’in Eşi Esra Çimşit, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şebnem Altan, Sosyolog Medine Arda, Eğitimci Pınar Çuvanlıoğlu ve Gölbaşı mahallesinde ikamet eden bayanlar katıldı.

Etkinlik öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Mevlid-i Nebi Haftası’nın İslam Alemi için ayrı ve önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, örnek teşkil eden Peygamber efendimizin hayatının her daim anlatılıp örnek alınması gerektiğini kaydetti.

Konuşmanın ardından Başkanvekili Çimşit, merkezden ayrıldı.

Etkinlik Kur’an-ı kerim tilaveti ile başlayarak, ilahilerle devam etti. Okunan Mevlid-i Şerif ile birlikte davetlilere verilen ikramların ardından program sona erdi.