CAMİ VE TAZİYE EVLERİ İÇİN HALI DAĞITIMI DEVAM EDİYOR

1.12.2017 10:26:00

Viranşehir Kayyum Belediyesi, cami ve taziye evlerine desteklerini sürdürüyor. Destek kapsamında cami ve taziye evlerine halı dağıtımına devam ediliyor.

Viranşehir Belediyesi, kısa bir süre önce,20 merkez ve kırsal mahallenin cami ve taziye evleri için 5 Bin m2 halı ihalesi gerçekleştirdi. Yapılan ihalenin ardından cami ve taziye evlerinin halı dağıtımına başlandı.

Halı dağıtımına katılan Belediye Başkan yardımcısı Halaf Kete, cami ve taziye evlerine halıları teslim etti.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Halaf Kete, ilçede unutulmaya yüz tutmuş kültürün yeniden canlandırılması ve mevcut ihtiyaçların giderilmesi nedeniyle Cami ve taziye evlerine destekte bulunduklarını ve bulunmaya devam edeceklerini kaydetti.

20 mahalledeki cami ve taziye evlerine 5 Bin m2 halı dağıtacaklarını ifade eden Kete, ilçe halkına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.