VİRANŞEHİR BELEDİYESİ MERKEZ MAHALLELERDE ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

30.11.2017 16:53:00

Viranşehir Kayyum Belediyesi kırsal alanda yaptığı çalışmalara devam ederken Merkezde bulunan farklı mahallelerde de çalışmalarına hız verdi.

Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Halaf Kete ve beraberindeki Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri üst yapı çalışmaları için ilçenin Hürriyet, Cumhuriyet, Özal, Bahçelievler ve Şırnak Mahallelerinde incelemelerde bulundular. Hürriyet Mahallesinde malzeme dağıtımı, Cumhuriyet Mahallesi ve Şırnak Mahallesinde onarım, Özal ve Bahçelievler Mahallelerinde de Kilitli Parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan yardımcısı Halaf Kete" Kırsal olsun, Merkez olsun tüm mahallelerimizde üst yapı çalışmalarımız istikrarla devam ediyor. Bizler Viranşehir halkına yaptığımız hizmetler oranında mutlu oluyoruz. Bu şekilde de vatandaşlarımızın mutluluğuna ve sevincine şahit oluyoruz. Bu çalışmalarımız Halk toplantısına katılıp bizlere sorunlarını dile getiren Muhtarlarımızın ve Vatandaşlarımızın sorunlarına duyarsız kalmadığımızı gösteriyor. Belediyemizin Whatsapp hattına gelen sorunları dikkate aldığımızı gösteriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.