KÜLTÜR MERKEZİ PARKI İÇİN SÖZLEŞME İMZALANDI

30.11.2017 16:33:00

Viranşehir Kayyum Belediyesi, İlçeye estetik görünüm kazandıracak olan Kültür Merkezi ( Eski Otogar Alanı ) parkı yapım işi için ihaleyi alan firma ile sözleşme imzaladı.

Belediye Park Bahçe Müdürü Mithat Kemal Alay ve ihaleyi kazanan Teknik Peyzaj Yapım Şirketi arasında imzalanan sözleşme sonrası park yapım işi için çalışmalar başlayacak.

Toplam 570 Bin TL bedelinde olan Kültür Parkı’nın 180 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkan vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Kayyum Belediyesi olarak hedefledikleri projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirterek, Projeler arasında Kültür Parkı ( Eski Otogar Alanı) parkınında olduğunu vurguladı.

Kısa süre önce hayata geçirmeyi planladıkları park projesinin ihalesini gerçekleştirdikten sonra bugün de ihaleyi alan firma ile sözleşme imzaladıklarını ifade eden Çimşit, “ Sözleşme sonrası çalışmalar başlayıp parkımız inşallah 200 gün içerisinde bitirilip Viranşehir halkının hizmetinde olacak ” diye konuştu.

Parkın ilçe halkına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eden Çimşit, “ Viranşehir Kayyum Belediyesi olarak ilçenin çehresini değiştiriyor, ilçeye estetik görünüm kazandırıyoruz. Amacımız Viranşehir’i daha yeşil ve yaşanılabilir bir şehir haline getirmektir. Bu amaçla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kayyum Belediyesi olarak hedeflediğimiz projeleri hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz. İnşallah halkımız da mutlu oluyordur. Şimdiden emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Rabbim utandırmasın ” şeklinde konuştu.