VİRANŞEHİR'DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

30.08.2020 12:15:00

Viranşehir ‘de 30 Ağustos Zafer bayramı 'nın 98. Yıl dönümü maske mesafe ve temizliğe dikkat edilerek kutlandı.

Viranşehir'de Zafer Bayramı kutlamaları Viranşehir kaymakamlık Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tebriklerin kabulüne geçildi.

Kutlama Törenine,  Viranşehir Kaymakamı  Ömer Dereci, İlçe Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Yasin Topal, İlçe Belediye Başkan Salih Ekinci Cumhuriyet Başsavcısı vekili, Oğuzhan Yiğit Tekin, İlçe Emniyet Müdürü vekili,  Barış Kahraman İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Güleç, Milli Eğitim Müdürü İbrahim yağan Ak parti Viranşehir ilçe başkanı Ali Tekin CHP Viranşehir İlçe başkanı Remzi Taylan Gaziler, askerler ve Birim müdürleri katıldı. Günün ve anlamı konuşması yapan Sağlık Teğmen Umut Kümürçen yaptı . Ardında program sona erdi.