BAŞKAN EKİNCİ HALKIMIZ İÇİN YAPTIĞIMIZ HER GÜZEL İŞ BİZİ DE MUTLU EDİYOR”

24.08.2020 18:07:00

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci Başkan Yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım Belediye meclis üyeleri Ahmet Güneş ve Fatih Şenbayram , ilçedeki pirkethane esnafını ziyaret etti.

Viranşehir'de brikethane işletmeciliği  yapan esnaflarla  fikir alışverişinde bulunan Başkan Ekinci, belediyenin hizmetleri ile esnafın talepleri konusunda istişarelerde bulundu. Pirkethane  Esnafaları  Viranşehir Belediye Başkanı, Salih Ekinci'den  yollarını yapılmasını talep etmişti. bugünde yolları kontrol eden başkan Ekinci, esnaflara söz verdiği gibi ilk önce alt zemni yapıktan sonra en geç Cuma günü asfaltlamaya başlayacaklarını söyledi. Başkan Ekinci, esnafa pandemi dolayısıyla maske, sosyal mesafe ve hijyen konusundaki tedbirlere de mutlaka uyulması gerektiğini hatırlattı.

Görevlerinin Viranşehire  hizmet etmek olduğuna vurgu yapa Başkan Salih Ekinci, bu noktada ilçenin huzur ve mutluluğu için yoğun bir gayretin içerisinde olduklarını söyledi. Başkan Ekinci, "Hemşehrilerimizle her zaman istişareye büyük önem verdik. Bu yönde de hareket etmeye devam ediyoruz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın talepleri, fikirleri bizim birinci önceliğimiz. Çünkü onlara hizmet etmek için buradayız. Belediyecilik zor olduğu kadar zevkli de bir iş. Çünkü halkımıza hizmet ediyoruz ve halkımız için yaptığımız her güzel iş, bizi de çok mutlu ediyor. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Salgın etkisini her alanda sürdürüyor. Ama bizler aldığımız kararlar ve hayata geçirdiğimiz tedbirlerle bu sürecin gerek vatandaşlarımız gerekse de esnafımız için bir nebze de olsa kolaylaşması adına çabalıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.