VİRANŞEHİR İLÇE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANINDAN KORONAVİRÜS DENETİMİ

11.08.2020 18:44:00

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve İlçe  Kaymakamı, Ömer Dereci Türkiye  genelinde eş zamanlı olarak ikincisini gerçekleştirilen koronavirüs denetimleri kapsamında sahaya inerek denetime çıktı.

Viranşehir ilçe Kaymakamı Ömer  Dereci , Belediye Başkanı Salih Ekinci,  İlçe Emniyet Müdürü  Kılıç Aslan  ile birlikte İçişler Bakanlığın tarafından ikincisi gerçekleştirilen koronavirüs denetimleri nedeniyle yapılan çalışmalara katıldı.

Zabıta, emniyet, jandarma, ilçe tarım ve ilçe sağlık müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan denetimlerde; hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarına ilişkin denetimler yaptı. Denetimlerde vatandaşlar, kurallara uyulması konusunda uyarıldı.

Kaymakam Dereci ve Belediye Başkanı  Ekinci  de , pazar esnafları ve vatandaşlarla sosyal mesafe kurallarına göre sohbet ederek, kurallara uymanın önemine dikkat çekti.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, "Bu illeti hep birlikte kurallara riayet ederek yeneceğiz" dedi ve konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bugün vatandaşımıza konunun önemini bir kez daha anlatıp, farkındalık oluşturmaya çalıştık. Her bir vatandaşımızın maske ve sosyal mesafe kurallarına uymasını istiyoruz; çünkü bir kesim kurallara uymadığı zaman risk ortaya çıkıyor. Hepimiz tedbirlerimizi en üst seviyede almaya devam edersek, koronavirüsle mücadelede o denli başarılı oluruz.